Skip to content

PRODUCTEN KOPEN

Sfeerbakkie heeft nu ook zeer toffe disco-verlichting te koop!

PRODUCTEN KOPEN

Sfeerbakkie heeft nu ook zeer toffe disco-verlichting te koop!

BASIS VERLICHTING:

LED PAR

Sinds kort verkopen we ook ons meest geliefde lamp, de LED Par die we met de fabrikant naar ons eigen hand hebben gemaakt. Niet alleen top om te huren maar ook om aan te schaffen voor eigen gebruik.

Klik HIER om deze fantastisch PAR te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • LED Par verkrijgbaar voor slechts €35,- 

RGBW PAR

Jahoor! Na vele verzoek groots ingeslagen! De RGBW Par! Naast de fantastische RGB hebben we nu ook de RGBW variant! Jawel, dus met WIT erbij én met maar liefst 54 led lampen dus extra veel sfeer en power!

Klik HIER om de RGBW Par te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • RGBW Par verkrijgbaar voor slechts €45,-

MOVING HEAD WASH

Zeg je discotheek, zeg je Moving Head Wash aan het plafond. Óf, ook heel vet, links en rechts op je DJ-Booth richting de feestgangers schijnend. Prachtige verlichting met zeer groot vermogen!

Klik HIER om de Moving Head Wash te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Moving Head Wash verkrijgbaar voor slechts €99,-

EFFECT VERLICHTING:

6 EYE LASER LIGHT

Zeg je ‘dance-muziek’, zeg je ‘lasers’! Deze laser met maar liefst 6 ingebouwde ogen zal je doen verbazen en je ruimte omtoveren tot een waar festival. Rook erin, laser aan, volume op 10 en genieten maar!

Klik HIER om deze LASER te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Laser verkrijgbaar voor slechts €129,- 

MOVING HEAD SPIDER

Je weet niet wat je meemaakt als je deze Spider met zijn 8 Led lampen in actie ziet! Spektakel, disco gevoel, gekkenhuis en vooral i.c.m. met rook extreem vet en sfeervol! We zijn blij dat we deze toffe Spiders hebben ingeslagen!

Klik HIER om de SPIDER te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Moving Head Spider verkrijgbaar voor slechts €89,-

BLACKLIGHT / UV BALK

Blacklight / UV / Ultraviolet / Neon Party, geef het een naam! Het doet wat het moet doen; wit enorm op laten lichten en fluoriderende kleuren eruit laten knallen! Ideale balken met een enorm bereik! Komt maar op met die witte tanden!

Klik HIER om de Blacklight / UV Balk te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Blacklight / UV Balk verkrijgbaar voor slechts €39,-

SPIEGELBOL MET SPOT

Retro / Vintage is hip en hot dus deze spiegelbol zal een eyecatcher aan je plafond zijn! Ook genieten van de stralingen van de bol? Dan is een rookmachine a 50 euro incl vloeistof wel erg leuk voor erbij!

Klik HIER om de Spiegelbol met Spot te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Spiegelbol met Spot verkrijgbaar voor slechts €79,-

MAGIC DISCO BALL

Deze discobol mag niet in het assortiment ontbreken! Wat een enthousiaste reacties krijgen we op deze bol! Veel functies, vult direct een grote ruimte en is supersimpel te bedienen!

Klik HIER om deze DISCOBOL te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Discobol verkrijgbaar voor slechts €35,- 

Voor de kids:

DISCO-WATCH

“Heb je nou een discolamp om je pols?” Deze vraag zul je zeker krijgen als jij staat te schitteren met deze nieuwste gadget! En super, want we hebben hem in het blauw of in roze beschikbaar! De Disco-Watch!

Klik HIER om de DISCO-WATCH te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Disco-Watch verkrijgbaar voor slechts €20,- 

BELLENBLAASMACHINE

Met 1 druk op de knop knallen er duizenden bellen uit deze geniale machines! Én, jawel!, inclusief vuurwerkgeluid en flikkerende led lampjes zodat het net lijkt of je in een vuurwerkshow terecht bent gekomen! De Bellenblaasmachine!

Klik HIER om de BELLENBLAAS te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Bellenblaas verkrijgbaar voor slechts €29,- 
 • Verkrijgbaar in 5 varianten!
 • 3 verschillende kleuren
  Rood – Roze en Blauw
 • Met en zonder vuurwerkgeluid verkrijgbaar!

accessoires en toebehoren:

ROOKMACHINE

Voor jong en oud te gek en voor al je overige discolampen dé perfecte aanvulling! Deze rookmachine is geleverd met draadloze of bedrade afstandsbediening.

Klik HIER om de ROOKMACHINE te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Rookmachine (inclusief volle tank) verkrijgbaar voor slechts €50,-

BASIS VERLICHTING:

LED PAR // Koop

RGBW Par // Koop

MOVING HEAD WASH // Koop

EFFECT VERLICHTING:

LASER // Koop

Moving Head Spider // Koop

BLACKLIGHT / UV BALK // Koop

SPIEGELBOL MET SPOT // Koop

magic disco ball // Koop

Voor de kids:

Disco-watch // Koop

BELLENBLAASMACHINE // Koop

accessoires en toebehoren:

Rookmachine // Koop

Sfeerbakkie
5.0
Gebaseerd op 151 beoordelingen
powered by Google
Vincent Felz van deVincent Felz van de
15:10 18 May 24
Top service en super vriendelijk, echt enorme aanrader, zelden zo netjes geholpen!
Maarten KuilMaarten Kuil
08:54 13 May 24
Snelheid, communicatie en klanten service zijn ongekend!
Ellen SchuurmanEllen Schuurman
16:59 05 May 24
Wat een sfeer op ons feest . Sfeerbakkie maakte het verschil. Verder een fijne communicatie en duidelijk overleg en meedenkend voor wat er bijjouw feest het beste past. Alles heel geordend met duidelijke omschrijving zodat het voor iedereen heel duidelijk is hoe je het klaar moet zetten. Zal het iedereen aanbevelen. En er is echt vanalles mogelijk, dus bel of ga langs om te zien wat er allemaal kan. Bedankt sfeerbakkie. Ons feest is extra mooi geworden door jullie!
Mark MinkMark Mink
11:44 05 May 24
Goede spullen een zeer goede service.Zeker een aanrader.
Frenk WeberFrenk Weber
14:16 03 Apr 24
Goeie prijs-kwaliteit verhouding. Zeer goeie service, laagdrempelig in het contact en geeft eerlijk advies op maat. De levering was super snel en keurig verpakt. De paaseitjes hadden niet gehoeven bij de bestelling, wel leuk, niet goed voor de lijn! 😉 de foto is een vlugge proefopstelling geweest.
Joost van DamJoost van Dam
15:18 29 Jan 24
Snelle levering en duidelijke communicatie!
IvdBIvdB
09:25 15 Jan 24
Snel, prettige communicatie, vragen snel beantwoord bestelling via WhatsApp gedaan tikkie gekregen de volgende dag in huis. En dan krijg je een met zorg in gepakt geheel. Helemaal top maar ook leuk.
Mari WingensMari Wingens
17:29 09 Jan 24
Zeer snelle feestelijke levering. Uiterst vriendelijke eigenaar. Een klein prijsje voor een paar led parren inclusief afstandbediening. Allemaal van plastic maar hoe kan het ook anders voor die prijs. Kortom zeer tevreden.
Michel VerspagenMichel Verspagen
12:22 03 Jan 24
Top service, snelle levering en goed product.. wij hebben de spots gebruikt voor onze VR bioscoop
Wouter HaineWouter Haine
21:38 06 Nov 23
Super klantvriendelijk. Had me niet beseft, maar alle gehuurde lampen en rookmachine kwamen in een zeer net verzorgd ‘bakkie’ (een stevige krat). Overal waren handleidingen bij, inclusief reserve batterijen voor de afstandsbedieningen enzovoorts. De lampen en rookmachine deden perfect hun werk en hebben ons feest zeker geholpen bij een toffe uitstraling. Zeker een aanrader. Volgende keer weer
Sander SmitsSander Smits
10:06 15 Sep 23
Ik heb een rookmachine en 2 ledparren gekocht bij Sfeerbakkie. Het kwam in een leuk versierde doos binnen. En het werkte geweldig allemaal. Hier kun je prima kopen.
Stephan LeermakersStephan Leermakers
06:08 13 Sep 23
2e keer gebruik gemaakt van een Sfeerbakkie. Beviel beide keren super! Alles van A tot Z geregeld. Brengt jou feestje een en al gezelligheid. Zonder zorgen! Raad dit iedereen aan!
Jop BerkhoutJop Berkhout
12:57 12 Sep 23
Hugo belde me eerst om te vragen wat voor feest ik wilde geven om zo af te kunnen stemmen welke verlichting het beste zou passen qua sfeer en locatie. Hij wist zowel LED, neon, discobollen, laser als rookmachine in de sfeerbak te krijgen. Inclusief kabels, verdeelstekkers en rookvloeistof voor de hele avond. Goede prijs en service met een uitermate geslaagd feest!
familie Stijffamilie Stijf
12:24 12 Sep 23
Top!!!! prettig contact, super geregeld en mooi apparatuur. Aanrader!!!! Daar kun je wel feestje mee bouwen.
tommy stijftommy stijf
12:02 12 Sep 23
Bij Hugo van Sfeerbakkie feestverlichting gehuurd. Super netjes. De communicatie, de informatie, het tijdig ontvangen van de materialen en kwaliteitsspullen. Super handig en netjes verpakt. Hier gaan we vaker gebruik van maken. Bedankt Sfeerbakkie. Tot de volgende keer.
Jeroen SchooteJeroen Schoote
18:44 30 Aug 23
Kleine onderneming ( in positieve zin)met hele hoge service en persoonlijke aandacht.Ik heb 2 rookmachines gekocht voor zeer nette prijs. Hugo verdient het bestaansrecht tussen de grote spelers, zeker in deze tijd.
FrenkFrenk
12:44 30 Aug 23
Vanuit de band opdracht gekregen om licht te regelen en vervolgens via marktplaats uitgekomen bij Sfeerbakkie.In het begin was niet iedereen enthousiast want het was geen bekende webshop zoals Bax of Thomann.Nu de bestelling is afgerond zijn we juist blij dat Sfeerbakkie geen Bax of Thomann is.Op vrijdag avond besteld en vrij snel een appje gekregen dat alles op zaterdag ingepakt en verzonden zou worden. Zaterdag foto gekregen van bewijs van verzending en daarna een betaalverzoek.Al met al hele duidelijke en vriendelijke communicatie en we waren zeer snel geholpen. Eigenlijk veel betere ervaring dan dat ik van de grote webshops ben gewend.Verder verbaasden we ons over de kwaliteit van de lampen.Mooi licht voor een scherpe prijs.Met onder andere handgeschreven teksten, zelf gemaakte gebruiksaanwijzing, confetti in de doos en een gratis reserve batterij voor de afstandsbediening laat Sfeerbakkie zien dat de ervaring van de klant zeer belangrijk is.Conclusie: onze volgende lampen gaan ook van Sfeerbakkie komen.Dank voor de lampen en Service Hugo!
Maryse ReutherMaryse Reuther
10:52 13 Jun 23
Allereerst, zonder Sfeerbakkie hadden we nooit zo’n gezellige, goede sfeer gehad op ons feest! Wat een aanrader.Er is aan alles gedacht door Sfeerbakkie, van begin tot eind.Er was goed contact, meedenkend, duidelijk, flexibel, en zeer klant vriendelijk. Jullie hebben er in ieder geval een vaste klant bij!
Raymond ScholtenRaymond Scholten
12:36 06 Jun 23
De hele procedure en contact met Sfeerbakkie was erg goed voor elkaar en merkbaar met zorg en betrokkenheid gedaan. Zelfs een persoonlijke felicitatie ontbrak niet.Voor mij de eerste keer, maar indien van toepassing zeker niet de laatste keer 😊Het was echt een hele mooie aanvulling op mijn feestje en zeker de rookmachine moet je er eigenlijk wel bij hebben 😁Bedankt voor deze samenwerking en wellicht tot een volgende keer.. 👍🏻
Vincent Felz van deVincent Felz van de
15:10 18 May 24
Top service and super friendly, highly recommended, rarely helped so politely!
Maarten KuilMaarten Kuil
08:54 13 May 24
Speed, communication and customer service are unprecedented!
Ellen SchuurmanEllen Schuurman
16:59 05 May 24
What an atmosphere at our party. Atmosphere cup made the difference. Furthermore, good communication and clear consultation and thinking along about what suits your party best. Everything is very organized with a clear description so that it is very clear to everyone how to prepare it. Will recommend it to everyone. And anything is possible, so call or visit us to see what is possible. Thank you atmospherebakkie. Our party became extra beautiful because of you!
Mark MinkMark Mink
11:44 05 May 24
Good stuff and very good service.Highly recommended.
Reian WerkmanReian Werkman
07:57 02 May 24
Great customer care, Sfeerbakkie is clearly in the business of spreading joy :)Thanks Hugo
DavidDavid
08:46 09 Apr 24
A few months ago I bought a smoke machine from Atmosphere Bakkie, unfortunately something was wrong with the machine. The machine regularly closed, causing the plugs to come out. I was contacted about this and indicated that I was going to try it on a different power point and different power cable. I thought the problem would be solved, but alas. Contacted again and a new one would be sent. This has now arrived and is connected again, working without any problems so far. Didn't have to pay anything for shipping, also included a free bottle of smoke fluid in the fantastic festive packaging. This service is rare, if I need anything again I know where to find Sfeerbakkie!
Frenk WeberFrenk Weber
14:16 03 Apr 24
Good price-quality ratio. Very good service, easy to contact and provides honest, tailor-made advice. Delivery was super fast and neatly packaged. The Easter eggs were not necessary with the order, but nice, but not good for the line! 😉 the photo was a quick test setup.
Joost van DamJoost van Dam
15:18 29 Jan 24
Fast delivery and clear communication!
IvdBIvdB
09:25 15 Jan 24
Fast, pleasant communication, questions answered quickly, order placed via WhatsApp, delivered the next day. And then you get a carefully packed whole. Totally great but also fun.
Mari WingensMari Wingens
17:29 09 Jan 24
Very fast festive delivery. Extremely friendly owner. A small price for a few LED pars including remote control. All made of plastic, but how could it be otherwise for that price. In short, very satisfied.
Raymond NaversRaymond Navers
00:01 05 Dec 23
Prima servic
Wouter HaineWouter Haine
21:38 06 Nov 23
Super customer friendly. I hadn't realized it, but all the rented lamps and smoke machine came in a very neatly kept 'bakkie' (a sturdy crate). There were manuals everywhere, including spare batteries for the remote controls and so on. The lights and smoke machine did their job perfectly and certainly helped our party create a great atmosphere. Highly recommended. Next time
Jop BerkhoutJop Berkhout
12:57 12 Sep 23
Hugo first called me to ask what kind of party I wanted to throw in order to determine which lighting would best suit the atmosphere and location. He managed to get LED, neon, disco balls, laser and smoke machine into the atmosphere box. Including cables, power plugs and smoke fluid for the entire evening. Good price and service with an extremely successful party!
Jeroen SchooteJeroen Schoote
18:44 30 Aug 23
Small company (in a positive sense) with very high service and personal attention.I bought 2 smoke machines for a very fair price. Hugo deserves the right to exist among the big players, especially in this day and age.
Maryse ReutherMaryse Reuther
10:52 13 Jun 23
First of all, without Atmosphere Cup we would never have had such a nice, good atmosphere at our party! What a recommendation.Everything has been thought of by Sfeerbakkie, from start to finish.There was good contact, thoughtful, clear, flexible, and very customer friendly. At least you have a regular customer!
js_loader

BASIS VERLICHTING:

LED Par // Koop

LED PAR

Deze LED Par is niet weg te denken in ruimtes waar sfeer gecreëerd moet worden! Zowel als spot / uplight te gebruiken als toffe discoverlichting!

Klik HIER om deze fantastisch PAR te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • LED Par verkrijgbaar voor slechts €35,- 

RGBW Par // Koop

RGBW PAR

Naast de fantastische RGB hebben we nu ook de RGBW variant! Jawel, dus met WIT erbij én met maar liefst 54 led lampen dus extra veel power!

Klik HIER om de RGBW Par te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • RGBW Par verkrijgbaar voor slechts €45,-

MOVING HEAD WASH // Koop

MOVING HEAD WASH

Zeg je discotheek, zeg je Moving Head Wash aan het plafond. Prachtige verlichting met zeer groot vermogen aan licht.

Klik HIER om de Moving Head Wash te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Moving Head Wash verkrijgbaar voor slechts €99,-

EFFECT VERLICHTING:

Laser // Koop

6 EYE LASER LIGHT

Deze laser met maar liefst 6 ingebouwde ogen zal je doen verbazen! Rook erin, volume op 10 en genieten maar!

Klik HIER om deze LASER te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Laser verkrijgbaar voor slechts €129,- 

Moving Head Spider // Koop

MOVING HEAD SPIDER

Je weet niet wat je meemaakt als je deze Spider met zijn 8 Led lampen in actie ziet!

Klik HIER om de SPIDER te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Moving Head Spider verkrijgbaar voor slechts €89,-

BLACKLIGHT / UV BALK // Koop

BLACKLIGHT / UV BALK

Blacklight / UV / Ultraviolet / Neon Party, geef het een naam! Het doet wat het moet doen; wit enorm op laten lichten en fluoriderende kleuren eruit laten knallen!

Klik HIER om de Blacklight / UV Balk te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Blacklight / UV Balk verkrijgbaar voor slechts €39,-

SPIEGELBOL MET SPOT // Koop

SPIEGELBOL MET SPOT

Retro / Vintage is hip en hot dus deze spiegelbol zal een eyecatcher aan je plafond zijn!

Klik HIER om de Spiegelbol met Spot te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Spiegelbol met Spot verkrijgbaar voor slechts €79,-

Magic Disco Ball // Koop

MAGIC DISCO BALL

Deze discobol mag niet in het assortiment ontbreken! Veel functies, vult direct een grote ruimte en is supersimpel te bedienen!

Klik HIER om deze DISCOBOL te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Discobol verkrijgbaar voor slechts €35,- 

Voor de kids:

Disco-Watch // Koop

DISCO-WATCH

“Heb je nou een discolamp om je pols?” Deze vraag zul je zeker krijgen als jij staat te schitteren met deze nieuwste gadget! De Disco-Watch!

Klik HIER om de DISCO-WATCH te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Disco-Watch verkrijgbaar voor slechts €20,- 

BELLENBLAASMACHINE // Koop

accessoires en toebehoren:

Rookmachine // Koop

ROOKMACHINE

De rookmachine is voor jong en oud te gek en voor al je overige discolampen dé perfecte aanvulling!

Klik HIER om de ROOKMACHINE te bekijken en al aan te schaffen

PRIJS

 • Rookmachine (incl volle tank) verkrijgbaar voor slechts €50,-
Sfeerbakkie
5.0
Gebaseerd op 151 beoordelingen
powered by Google
Vincent Felz van deVincent Felz van de
15:10 18 May 24
Top service en super vriendelijk, echt enorme aanrader, zelden zo netjes geholpen!
Maarten KuilMaarten Kuil
08:54 13 May 24
Snelheid, communicatie en klanten service zijn ongekend!
Ellen SchuurmanEllen Schuurman
16:59 05 May 24
Wat een sfeer op ons feest . Sfeerbakkie maakte het verschil. Verder een fijne communicatie en duidelijk overleg en meedenkend voor wat er bijjouw feest het beste past. Alles heel geordend met duidelijke omschrijving zodat het voor iedereen heel duidelijk is hoe je het klaar moet zetten. Zal het iedereen aanbevelen. En er is echt vanalles mogelijk, dus bel of ga langs om te zien wat er allemaal kan. Bedankt sfeerbakkie. Ons feest is extra mooi geworden door jullie!
Mark MinkMark Mink
11:44 05 May 24
Goede spullen een zeer goede service.Zeker een aanrader.
Frenk WeberFrenk Weber
14:16 03 Apr 24
Goeie prijs-kwaliteit verhouding. Zeer goeie service, laagdrempelig in het contact en geeft eerlijk advies op maat. De levering was super snel en keurig verpakt. De paaseitjes hadden niet gehoeven bij de bestelling, wel leuk, niet goed voor de lijn! 😉 de foto is een vlugge proefopstelling geweest.
Joost van DamJoost van Dam
15:18 29 Jan 24
Snelle levering en duidelijke communicatie!
IvdBIvdB
09:25 15 Jan 24
Snel, prettige communicatie, vragen snel beantwoord bestelling via WhatsApp gedaan tikkie gekregen de volgende dag in huis. En dan krijg je een met zorg in gepakt geheel. Helemaal top maar ook leuk.
Mari WingensMari Wingens
17:29 09 Jan 24
Zeer snelle feestelijke levering. Uiterst vriendelijke eigenaar. Een klein prijsje voor een paar led parren inclusief afstandbediening. Allemaal van plastic maar hoe kan het ook anders voor die prijs. Kortom zeer tevreden.
Michel VerspagenMichel Verspagen
12:22 03 Jan 24
Top service, snelle levering en goed product.. wij hebben de spots gebruikt voor onze VR bioscoop
Wouter HaineWouter Haine
21:38 06 Nov 23
Super klantvriendelijk. Had me niet beseft, maar alle gehuurde lampen en rookmachine kwamen in een zeer net verzorgd ‘bakkie’ (een stevige krat). Overal waren handleidingen bij, inclusief reserve batterijen voor de afstandsbedieningen enzovoorts. De lampen en rookmachine deden perfect hun werk en hebben ons feest zeker geholpen bij een toffe uitstraling. Zeker een aanrader. Volgende keer weer
Sander SmitsSander Smits
10:06 15 Sep 23
Ik heb een rookmachine en 2 ledparren gekocht bij Sfeerbakkie. Het kwam in een leuk versierde doos binnen. En het werkte geweldig allemaal. Hier kun je prima kopen.
Stephan LeermakersStephan Leermakers
06:08 13 Sep 23
2e keer gebruik gemaakt van een Sfeerbakkie. Beviel beide keren super! Alles van A tot Z geregeld. Brengt jou feestje een en al gezelligheid. Zonder zorgen! Raad dit iedereen aan!
Jop BerkhoutJop Berkhout
12:57 12 Sep 23
Hugo belde me eerst om te vragen wat voor feest ik wilde geven om zo af te kunnen stemmen welke verlichting het beste zou passen qua sfeer en locatie. Hij wist zowel LED, neon, discobollen, laser als rookmachine in de sfeerbak te krijgen. Inclusief kabels, verdeelstekkers en rookvloeistof voor de hele avond. Goede prijs en service met een uitermate geslaagd feest!
familie Stijffamilie Stijf
12:24 12 Sep 23
Top!!!! prettig contact, super geregeld en mooi apparatuur. Aanrader!!!! Daar kun je wel feestje mee bouwen.
tommy stijftommy stijf
12:02 12 Sep 23
Bij Hugo van Sfeerbakkie feestverlichting gehuurd. Super netjes. De communicatie, de informatie, het tijdig ontvangen van de materialen en kwaliteitsspullen. Super handig en netjes verpakt. Hier gaan we vaker gebruik van maken. Bedankt Sfeerbakkie. Tot de volgende keer.
Jeroen SchooteJeroen Schoote
18:44 30 Aug 23
Kleine onderneming ( in positieve zin)met hele hoge service en persoonlijke aandacht.Ik heb 2 rookmachines gekocht voor zeer nette prijs. Hugo verdient het bestaansrecht tussen de grote spelers, zeker in deze tijd.
FrenkFrenk
12:44 30 Aug 23
Vanuit de band opdracht gekregen om licht te regelen en vervolgens via marktplaats uitgekomen bij Sfeerbakkie.In het begin was niet iedereen enthousiast want het was geen bekende webshop zoals Bax of Thomann.Nu de bestelling is afgerond zijn we juist blij dat Sfeerbakkie geen Bax of Thomann is.Op vrijdag avond besteld en vrij snel een appje gekregen dat alles op zaterdag ingepakt en verzonden zou worden. Zaterdag foto gekregen van bewijs van verzending en daarna een betaalverzoek.Al met al hele duidelijke en vriendelijke communicatie en we waren zeer snel geholpen. Eigenlijk veel betere ervaring dan dat ik van de grote webshops ben gewend.Verder verbaasden we ons over de kwaliteit van de lampen.Mooi licht voor een scherpe prijs.Met onder andere handgeschreven teksten, zelf gemaakte gebruiksaanwijzing, confetti in de doos en een gratis reserve batterij voor de afstandsbediening laat Sfeerbakkie zien dat de ervaring van de klant zeer belangrijk is.Conclusie: onze volgende lampen gaan ook van Sfeerbakkie komen.Dank voor de lampen en Service Hugo!
Maryse ReutherMaryse Reuther
10:52 13 Jun 23
Allereerst, zonder Sfeerbakkie hadden we nooit zo’n gezellige, goede sfeer gehad op ons feest! Wat een aanrader.Er is aan alles gedacht door Sfeerbakkie, van begin tot eind.Er was goed contact, meedenkend, duidelijk, flexibel, en zeer klant vriendelijk. Jullie hebben er in ieder geval een vaste klant bij!
Raymond ScholtenRaymond Scholten
12:36 06 Jun 23
De hele procedure en contact met Sfeerbakkie was erg goed voor elkaar en merkbaar met zorg en betrokkenheid gedaan. Zelfs een persoonlijke felicitatie ontbrak niet.Voor mij de eerste keer, maar indien van toepassing zeker niet de laatste keer 😊Het was echt een hele mooie aanvulling op mijn feestje en zeker de rookmachine moet je er eigenlijk wel bij hebben 😁Bedankt voor deze samenwerking en wellicht tot een volgende keer.. 👍🏻
Vincent Felz van deVincent Felz van de
15:10 18 May 24
Top service and super friendly, highly recommended, rarely helped so politely!
Maarten KuilMaarten Kuil
08:54 13 May 24
Speed, communication and customer service are unprecedented!
Ellen SchuurmanEllen Schuurman
16:59 05 May 24
What an atmosphere at our party. Atmosphere cup made the difference. Furthermore, good communication and clear consultation and thinking along about what suits your party best. Everything is very organized with a clear description so that it is very clear to everyone how to prepare it. Will recommend it to everyone. And anything is possible, so call or visit us to see what is possible. Thank you atmospherebakkie. Our party became extra beautiful because of you!
Mark MinkMark Mink
11:44 05 May 24
Good stuff and very good service.Highly recommended.
Reian WerkmanReian Werkman
07:57 02 May 24
Great customer care, Sfeerbakkie is clearly in the business of spreading joy :)Thanks Hugo
DavidDavid
08:46 09 Apr 24
A few months ago I bought a smoke machine from Atmosphere Bakkie, unfortunately something was wrong with the machine. The machine regularly closed, causing the plugs to come out. I was contacted about this and indicated that I was going to try it on a different power point and different power cable. I thought the problem would be solved, but alas. Contacted again and a new one would be sent. This has now arrived and is connected again, working without any problems so far. Didn't have to pay anything for shipping, also included a free bottle of smoke fluid in the fantastic festive packaging. This service is rare, if I need anything again I know where to find Sfeerbakkie!
Frenk WeberFrenk Weber
14:16 03 Apr 24
Good price-quality ratio. Very good service, easy to contact and provides honest, tailor-made advice. Delivery was super fast and neatly packaged. The Easter eggs were not necessary with the order, but nice, but not good for the line! 😉 the photo was a quick test setup.
Joost van DamJoost van Dam
15:18 29 Jan 24
Fast delivery and clear communication!
IvdBIvdB
09:25 15 Jan 24
Fast, pleasant communication, questions answered quickly, order placed via WhatsApp, delivered the next day. And then you get a carefully packed whole. Totally great but also fun.
Mari WingensMari Wingens
17:29 09 Jan 24
Very fast festive delivery. Extremely friendly owner. A small price for a few LED pars including remote control. All made of plastic, but how could it be otherwise for that price. In short, very satisfied.
Raymond NaversRaymond Navers
00:01 05 Dec 23
Prima servic
Wouter HaineWouter Haine
21:38 06 Nov 23
Super customer friendly. I hadn't realized it, but all the rented lamps and smoke machine came in a very neatly kept 'bakkie' (a sturdy crate). There were manuals everywhere, including spare batteries for the remote controls and so on. The lights and smoke machine did their job perfectly and certainly helped our party create a great atmosphere. Highly recommended. Next time
Jop BerkhoutJop Berkhout
12:57 12 Sep 23
Hugo first called me to ask what kind of party I wanted to throw in order to determine which lighting would best suit the atmosphere and location. He managed to get LED, neon, disco balls, laser and smoke machine into the atmosphere box. Including cables, power plugs and smoke fluid for the entire evening. Good price and service with an extremely successful party!
Jeroen SchooteJeroen Schoote
18:44 30 Aug 23
Small company (in a positive sense) with very high service and personal attention.I bought 2 smoke machines for a very fair price. Hugo deserves the right to exist among the big players, especially in this day and age.
Maryse ReutherMaryse Reuther
10:52 13 Jun 23
First of all, without Atmosphere Cup we would never have had such a nice, good atmosphere at our party! What a recommendation.Everything has been thought of by Sfeerbakkie, from start to finish.There was good contact, thoughtful, clear, flexible, and very customer friendly. At least you have a regular customer!
js_loader

Heb je nog vragen?

STUUR ONS EEN BERICHT
OF BEL NAAR 06-22979144
(OOK IN DE AVOND / weekend BEREIKBAAR)

  Na het invullen ontvang je zeer spoedig bericht m.b.t. je vraag!


  *Verplicht

  Na het invullen ontvang je spoedig bericht m.b.t. je vraag

  Heb je nog vragen?

  STUUR ONS EEN BERICHT
  OF BEL NAAR 0622979144
  (OOK IN DE AVOND / weekend BEREIKBAAR)

   Na het invullen ontvang je zeer spoedig bericht m.b.t. je vraag!


   *Verplicht

   Na het invullen ontvang je spoedig bericht m.b.t. je vraag

   Back To Top